επισκευή ρολού κάθε τύπου και αντικαταστάσεις

 

επισκευες ρολων τιμες


Η roloexpert με την 20 ετη εμπειρία των στελεχών της μπορεί να σας εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των ρολών του σπιτιού σας ή της εταιρίας σας.

Ρολά απλά ή Ρολά ασφαλείας


Τα ρολά ασφαλείας είναι ένα σημαντικό μέτρο ασφάλειας για να θωρακίσετε τους χώρους σας είτε είναι οικίες είτε επαγγελματικοί χώροι. Η εγκατάσταση των ρολών είναι αποτρεπτικό μέσο για κάθε απειλή. Για την μέγιστη ασφάλεια του χώρου σας μπορείτε να επιλέξετε τα ρολά ασφαλείας

Εγκαθιστούμε και επισκευάζουμε ρολά αλουμινίου, ηλεκτρικά ρολά, κουφώματα αλουμινίου και αντικουνουπικές σίτες. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης και κουφωμάτων αλουμινίου ωστε να είστε σίγουροι οτι θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ρυθμίσεις ρολού

τα ηλεκτρικά ρολά έχουν αρκετές ρυθμίσεις που χρίζουν προσοχής. Ο πρώτος έλεγχος που μπορείτε να κάνετε και εσεις είναι αν υπάρχει παροχή ρεύρματος. Αλλη περίπτωση βλάβης είναι η βλάβη στον πυκνωτή του μοτέρ. Αλλαγή του πυκνωτή στο μοτέρ βοηθάει στην καλή του λειρτουργία. Η δύναμη περιστροφής του μοτέρ είναι 25-45 Newton. Ανάλογα με το μέγεθος του ρολού πρέπει να τοποθετηθεί και το αντίστοιχο μοτέρ.

Λανθασμένη επιλογή στην δύναμη του μοτέρ προκαλεί συχνές βλάβες. Από την πλευρά του μοτέρ έχει δύο ασφάλειες που τις ανοίγουμε για να ελευθερωθεί το μοτέρ και να βγεί. Χρειάζεται προσοχή στην τοποθέτηση.

Αφού κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις τοποθετούμε προσεκτικά το μοτέρ πάνω στον οδηγό και μετά το βιδώνουμε πάνω στην λαμαρίνα στην θέση του.Είναι αρκετές φορές υπάρχει περίπτωση διακοπτής της παροχής λόγω καμένου καλωδίου ή προβλήματος στον διακόπτη. ρυθμιστικά με σταυροκατσάβιδο.

επικοινωνήστε με τον τεχνικό στην περίπτωση βλάβης. Επισκευές στις καλύτερες τιμές για το ρολό σας. Τπ μεγαλύτερο κόστος επισκευής άν είστε εκτός εγγύησης είναι στο μοτέρ των ρολών. Αν γίνεται επισκευή ρολού αλουμινίου είναι καλύτερα να μας καλέσετε για να κάνουμε επιτόπου έλεγχο. Επίσης είναι προτιμότερο να πληρώσετε το κόστος ρυθμίσεις των ρολών ωστε να αποφύγετε μεγαλύτερη βλάβη στο ρολό.

Τί είπαν οι πελάτες μας - επισκευή ρολού

Εξαίρετος επαγγελματίας! Άμεση εξυπηρέτηση σε πολύ λογικές τιμές. Η κλήση αφορούσε διάγνωση βλάβης σε πεσμένο ρολό και επισκευή του
επικοινωνήσαμε την Τρίτη και την Τετάρτη ήταν έτοιμο το ρολό
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Εξαιρετική δουλειά χωρίς να λερώσει!
Ο καλύτερος μάστορας στις καλύτερες τιμες!!

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΡΟΛΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΡΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΑ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑΣ ΣΕ ΡΟΛΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
επισκευές ρολών στις περιοχές:Αίγινα, Αμφισα, Αρτα, Αργος, Αττική. Αλεξανδρούπολη, Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Βέροια, Βόνιτσα, Βόλος, Λειβαδιά, Γρεβενά, Δράμα, Διδυμότειχο, Ζάκυνθος, Θεσσαλονίκη, Θήβα, Κόρινθος, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο, Ιεράπετρα, Ιστιαία, Ιθάκη, Ικαρία, Καβάλα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κομοτηνή, Κοζάνη, Καλαμάτα, Καβάλα, Κέα, Τζιά, Λαμία, Λάρισα, Μυτιλήνη, Ξάνθη, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σέριφος, Σίφνος, Σπέτσες, Σκιάθος, Σάμος, Σύρος, Πάτρα, Πέλλα, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Τρίπολη, Τήνος, Υδρα, Χαλκίδα, Φλώρινα, Χανιά, Χίος, Ορεστιάδα, Πάρος, Νάξος, Σέρρες, Ξάνθη, Πρέβεζα, Πάργα, Πόρος, Πρέβεζα, Πύργος, Αχαία, Αρκαδία, Μεσσηνία, Εύβοια, Δωδεκάνησα, Θεσσαλία, Κρήτη, Κυκλάδες, Ιόνιο, Πελοπόνησος, Ροδόπη, Μακεδονία, Ηπειρος, νησιά, Κυκλάδες, Κρήτη, Λέσβος, Κύπρο.
Τηλ: 210 70 07 159